0

Drodzy Czytelnicy!

Udostępnij

Drodzy Czytelnicy,

Jest mi niezmiernie miło poinformować, że już w kwietniu ukaże się pierwszy numer kwartalnika Food Science. Tematyka poszczególnych wydań obejmować będzie zagadnienia związane z dietetyką kliniczną, dietetyką sportową, psychodietetyką, żywnością i technologią żywności. Ponadto, na łamach Food Science odnaleźć będzie można streszczenia najnowszych i najciekawszych doniesień naukowych z magazynów Nature, Science, Lancet Diabetes & Endocrinology. Naszą ambicją jest stworzenie kwartalnika, na najwyższym poziomie naukowym, w którym będą publikowane recenzowane artykuły oryginalne, przeglądowe oraz opisy przypadków. Naszymi autorami są wybitni pracownicy naukowi, badacze ze światowych ośrodków naukowych, specjaliści w swoich dziedzinach, wieloletni praktycy i klinicyści z obszaru dietetyki. Bogata międzynarodowa Rada Naukowa, zapewnia utrzymanie najwyższego poziomu merytorycznego publikowanych treści. Serdecznie zapraszam do śledzenia wpisów na naszej stronie internetowej oraz Facebooku, prenumeraty czasopisma i satysfakcjonującej lektury!

Z wyrazami szacunku,

redaktor naczelna Anna Stolecka-Warzecha

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany. Wymagane pola są zaznaczone *